Zelfvertrouwen

Zelfbeheersing

Zelfverdediging

Opbouw innerlijke kracht

Omgaan met stress en moeilijke situaties op school of op het werk is iets waar we allemaal wel eens tegen aan lopen, maar hoe je hiermee omgaat is voor iedereen verschillend. Weerbaarheid gaat over het stellen en bewaken van je eigen grenzen maar ook over het respecteren van grenzen van anderen. Het is goed om je bewust te zijn van je gedrag en welke reacties dit oproept. Hoe reageer jij en hoe kun je dit gedrag of gedachtes beïnvloeden? Een positieve uitstraling in combinatie met het vermogen om helder te denken kan je helpen om te gaan met moeilijke situaties. Kempo kan je helpen bij het controleren van je lichaam en geest.

Niet alleen de uitvoering van de kunst en het zich kunnen verdedigen zijn belangrijk, maar ook mentale aspecten, zoals het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfbeheersing, het onder controle houden van de ademhaling en het opbouwen van innerlijke kracht (Chi).

Aan Long-Zeh zijn twee Sensei verbonden die gecertificeerd zijn als KNKF docent Weerbaarheid.

Shaolin Kempo Long Zeh

Contact Info

Heeft u vragen over Shaolin Kempo Long Zeh, neem dan contact met ons op via de contact pagina of kom gerust een keer langs als we aan het trainen zijn.

Shaolin Kempo Long Zeh
De Reulver 120
7544 RT Enschede

Tel. 053 8500477