Ingezonden StukkenIngezonden stukken en eigen verhalen

Hallo Kempoka's.

Ik wil via deze weg iedereen die materiaal heeft op het gebied van Kempo dit kan aanleveren in de vorm van film en of foto.Dit  mag zowel oud of nieuw materiaal zijn als het maar Kempo gebonden is.Inmiddels heeft bijv. een leerling haar 3e Z.loop via onze webmaster Andre  op de site zien belanden, wat ook erg goed gelukt is.Dus kom op en laat via een berichtje achter latend op onze website mail het binnen stromen.

Dit is tevens een oproep voor oud leerlingen , sensei's en sempai's om evt.foto en/of video film materiaal te sturen.

TADJOE

Kempoka's

Ik wil reageren [actie-reactie] op twee onderwerpen die voor mij heel belangrijk zijn.

Dames-meiden die bij ons de trainingen volgen.

Allereerst de jeugdgroep waarbij gelukkig ,de verhouding meisje -jongen een exacte afspiegeling is van onze maatschappij.

Dit is voor ons ontzettend belangrijk omdat we daarin geen onderscheid in willen maken zodat de jeugd ook als groep moet kunnen functioneren...net als in onze maatschappij.

Daarbij zitten ook situaties die op basis van weerbaarheid en agressie reg. worden behandelt, wij kunnen en willen een helpende hand toe steken.Sensei Hans en ondergetekende zijn in het bezit van de diploma's AGRESSIEREGULATIE en WEERBAARHEID.We passen dit ook toe tijdens onze lessen.Maar vooral niet onbelangrijk is en dat wil nu nogmaals benadrukken is de inbreng van onze twee SEMPAI'S , die voor velen bij de groep een voorbeeld zijn

Sempai Sanne Eenkhoorn en Jacqueline Ensink bewijzen met recht onze door Sifu Frans zeer wijze stelling.... WAT JE BEZIT IS EEN BEWIJS VAN JE KUNNEN, WAT JE ERMEE DOET BEWIJST WIE JE BENT...

En daarmee kom ik op het volgende aansluitend op de info onder Sensei Arnoud , 

Ik ben trots op het feit dat we je konden begeleiden op de weg richting een doel die voor jou heel belangrijk  is en was.Een belofte die voor mij veel betekent maar helaas voor een enkeling niet.Ook dit is een bewijs van je kunnen..............

 

Tadjoe......

Allereerst wil ik de volgende mensen bedanken voor hun tomeloze inzet en energie om deze site nu al tot een succes te laten worden; Andre , Loraine en Thomas.

Andre heeft een sterk fundament en opbouw gelegd voor een mooie site.

EEN FUNDAMENT die bij kempo ook als uitgangspunt heel belangrijkl is zoniet het allerbelangrijkst....basisstanden ,stoten en weringen, want uitgaande van een goede basis kan je alleen maar sterker worden.Dus afgaande op de nu al mooie en sterke reacties van velen ,wordt het nog beter .

Prachtig en een hele mooie invulling van het geheel wat precies het gevoel van kempo beleving inhoudt.

Alsmede wil ik via deze mededeling ook de voorgaande webmaster nog bedanken voor zijn bijdrage  aan de vorige site...Bart Eenkhoorn.

Ik hoop dat velen nieuwe alsmede bestaande leden deze site regelmatig gaan bezoeken.

Mijn dank gaat ook uit naar alle voorgaande sensei's , sifu's, sempai's en alle kempoka's...om het KEMPO gevoel over te brengen.

Ik groet allen, 

TADJOE

Shaolin Kempo Long Zeh

Contact Info

Heeft u vragen over Shaolin Kempo Long Zeh, neem dan contact met ons op via de contact pagina of kom gerust een keer langs als we aan het trainen zijn.

Shaolin Kempo Long Zeh
De Reulver 120
7544 RT Enschede

Tel. 053 8500477