NieuwsLong Zeh Nieuws

Enschede, 8 juli 2017


Om 11.00 uur verzamelden de kempoka’s zich bij de Twentehallen. En na een half uur opwarmen begon het officiële examen. Altijd spannend….. Het was een warm en intensief examen waar taikyoku’s, saifa’s, verdedingen kumite’s en grepen werden uitgevoerd voor de 7e tot en met de 2e kyue.

Na twee uur hard werken werd het examen afgerond en werden de resultaten besproken door de sensei. De uitslag volgde niet lang daarna. Het resultaat mocht er zijn: 3 geel banders, 2 oranje banders , 3 groen banders, 2 blauw banders, 2 bruinbanders en 2 bruin-I banders!

Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd!!!!
2e dan voor sensei Jan Joost en Arnoud
Sensei Adriaan sprak zijn waardering uit voor sensei Arnoud en sensei Jan Joost. De wijze waarop zij invulling geven aan Shaolin Kempo werd door hem bekroond door de toekenning van de 2e dan.

Maar dat was nog niet alles……
Een bijzondere verassing voor sensei Adriaan en Hans

Uit handen van sifu Frans Smith ontvingen sensei Sensei Adriaan en sensei Hans de graduatie voor de 4e dan. Een bijzonder moment voor beide sensei voor wie de toekenning van deze 4e dan als een grote verassing kwam. Aansluitend op de diploma-uitreiking en afsluiting van de examendag bij “Long Zeh” richtte Sifu Frans het woord tot sensei Adriaan de Vries en sensei Hans Jouvenaar.

Sifu Frans: ‘Tijdens deze examendag heb ik gezien dat er bij Long Zeh op een goede manier wordt lesgegeven. Ik zie In de stijl en bewegingen van de kempoka’s van Long Zeh dat de traditionele wijze van Shaolin Kempo wordt doorgegeven. Het is fijn om te zien dat het uitdragen van Shaolin Kempo, waar ik ruim 50 jaar geleden mee begonnen ben, hier wordt voortgezet door sensei Adriaan en sensei Hans. Mijn waardering voor hun werk en de wijze waarop ze Shaolin Kempo uitdragen bij Long Zeh, wil ik graag uitspreken door het toekennen van de 4e dan.’’

Onder luid applaus en felicitaties ontvingen sensei Ad de Vries en Hans Jouvenaar de 4e dan.

Een mooie en bijzondere afsluiting van deze examendag!
Klik hier voor meer foto's van 8 juli
Klik hier voor de uitreiking 4e dan certificaat

Originele foto's kunnen op verzoek worden toegezonden: Contact Webmaster

Shaolin Kempo Long Zeh

Contact Info

Heeft u vragen over Shaolin Kempo Long Zeh, neem dan contact met ons op via de contact pagina of kom gerust een keer langs als we aan het trainen zijn.

Shaolin Kempo Long Zeh
De Reulver 120
7544 RT Enschede

Tel. 053 8500477